Sista chansen att nominera till Hédi Frieds lärarstipendium 2019

Känner du till någon lärare som förtjänar Hédi Frieds lärarpris 2019? Se till att skicka in din nominering innan 15 december 2018 genom att fylla i nomineringsformuläret.

Varje år, i samband med Förintelsens minnesdag den 27 januari, delar Michael A. Frieds stiftelse ut Hédi Frieds lärarpris till en eller flera lärare som med utgångspunkt i lärdomar från Förintelsens historia arbetar med frågor om tolerans, demokratiska värderingar och individens eget ansvar.

Stiftelsen vill genom priset uppmuntra lärare att på ett kreativt sätt stimulera unga människor till att reflektera över sin världsbild och över konsekvenserna av rasism, antisemitism och andra icke-demokratiska ideologier.

Har du frågor kan du kontakta oss på info@friedsstiftelse.se

Mer information, och själva nomineringsformuläret hittar du på adressen https://www.friedsstiftelse.se/lararstipendium/